Estic Insurance mag zich RMiA noemen. En daar zijn wij trots op!

Estic Insurance is per 10 maart 2020 toegetreden tot een select aantal bedrijven (91 bedrijven in Nederland) dat zich Registermakelaar in Assurantiën (RMIA) mag noemen en dat mag niet zomaar. Professionaliteit, deskundigheid, integriteit en onafhankelijkheid zijn de kernwaarden van een Register Makelaar in Assurantiën. Estic Insurance kiest ervoor om zich kwalitatief te onderscheiden in haar dienstverlening naar de klant en verder te gaan dan de wettelijke vereisten met betrekking tot de kennis en deskundigheid.

Deze kwalificatie is voor ons bedrijf een belangrijke stap in de verdere ontwikkeling en groei van het bedrijf in de zeer snel veranderende wereld.

Het is niet alleen een bevestiging van onze kwaliteit, maar bovenal de garantie voor onze klanten dat Estic Insurance zich bindt aan de vertrouwde deskundigheid, integriteit en het onafhankelijk advies.

Het doel van de RMiA is om u kwaliteit te bieden in persoonlijke financieel advies. Logisch dat we hiervoor gekozen hebben.

Een Registermakelaar in Assurantiën (RMiA) helpt ondernemers de (operationele) risico's binnen hun onderneming inzichtelijk te krijgen en passende maatregelen te treffen om deze te beheersen. Risico's dienen zoveel mogelijk vermeden te worden, maar mogen een ondernemer niet beperken in de commerciële doelstellingen en innovatiekracht. Maar ondernemers willen wel graag inzicht in risico's die men zelf niet kan dragen. Uitsluiten van risico's is onmogelijk, het inzichtelijk en beheersbaar maken is de uitdaging! Het RMiA is dé erkenningsregeling waar u de allround, zeer ervaren en hoog opgeleide verzekeringsprofessional kunt vinden.

Estic Insurance: Gewoon goed advies!

Wilt u meer weten?
Neem contact met ons op en samen met u zoeken wij naar de juiste verzekering met de juist premie en dekking!