Autoverzekering

Er zijn 3 hoofddekkingen. De W.A., de Beperkt Casco of de Volledig Casco autoverzekering. Welke voor u de beste is, hangt vooral af van de leeftijd van uw auto en uiteraard van uw wensen.

WA 

Het verzekeren van de wettelijke aansprakelijkheid van uw auto is verplicht. Een WA-autoverzekering is bedoeld om schade die u met uw auto veroorzaakt bij iemand ander te kunnen vergoeden. Schade aan uw eigen auto wordt niet vergoed. Daarvoor heeft u een aanvullende verzekering nodig, zoals de beperkt casco of volledig casco verzekering.

WA + Beperkt Casco

De WA-verzekering is er niet voor schade aan uw eigen auto. Beperkt Casco (ook wel WA plus genoemd) dekt in bepaalde gevallen wel de schade aan uw eigen auto. Bijvoorbeeld schade door diefstal, brand, storm en ruitschade. Schade aan uw auto door een aanrijding, als die aanrijding uw eigen schuld is, valt hier niet onder.

WA + Casco

Wilt u zeker weten dat u goed verzekerd de weg op gaat? Kies dan voor de WA+ Volledig Casco (ook wel all risks genoemd). Dit is de meest uitgebreide autoverzekering. Bij deze meest uitgebreide verzekering krijgt u ook een vergoeding voor schade aan uw auto door een aanrijding, ook als die aanrijding uw eigen schuld is, maar ook voor schades die ontstaan door elke andere plotselinge en onvoorziene gebeurtenis.


Welke dekkingen zijn er nog meer?

Ongevallenverzekering inzittenden

Als iemand in uw auto blijvend invalide raakt of zelfs overlijdt door een ongeval in het verkeer, keert de verzekeraar een vast bedrag uit.

Schadeverzekering inzittenden

Als u een ongeluk in het verkeer krijgt, vergoedt deze verzekering de letselschade en de schade aan de bezittingen van alle inzittenden.


Handig om te weten!

Er zijn een paar verschillen tussen de ongevallen inzittenden en de schade­verzekering inzittenden. De belangrijkste zijn:

  • Bij de schade­verzekering inzittenden ontvang u een vergoeding voor de schade die u werkelijk hebt. De ongevalleninzittenden verzekering keert een vast bedrag uit.
  • De schade­verzekering inzittenden vergoedt ook schade aan spullen die u bij u had tijdens het ongeval. Bij de ongevallen­verzekering inzittenden ontvang u hiervoor geen vergoeding.


Pechhulp

U kunt uw auto­verzekering aanvullen met de pechhulp­verzekering. Rijdt u alleen in Nederland, dan kunt u kiezen voor Pechhulp Nederland. Rijdt u  met uw auto door heel Europa dan kun u Pechhulp Europa erbij nemen. Bij Pechhulp Europa kunt u ook nog uitgebreid vervangend vervoer meeverzekeren. 

(Verhaals)Rechtsbijstand

Met deze verzekering krijgt u juridische hulp voor het verhalen van schade aan uw verzekerde auto die iemand anders dan u of een andere verzekerde heeft toegebracht. Dit is een aanvullende verzekering op de autoverzekering.Snelheid en effectiviteit

We reageren snel en effectief in het geval van een schade en doen ons uiterste best om het juiste resultaat voor uw bedrijf te bewerkstelligen.


Ervaring en expertise

Met onze diepgaande productkennis zoeken we altijd naar de meest slimme oplossing voor uw situatie.


Een klantgerichte benadering

We plaatsen u in het middelpunt van ons werk en ontwikkelen voorstellen proposities die eerlijk, relevant en nuttig zijn.


Langdurige relaties

Wij richten ons op de lange termijn en streven ernaar om langdurige relaties met onze klanten aan te gaan.


Uitgebreid productaanbod

Wij zijn een intermediair voor al uw verzekerings vereisten, waardoor u snel en gemakkelijk een verzekering kunt afsluiten.


Gemakkelijke toegang

Onze communicatielijnen zijn kort: u handelt rechtstreeks met de juiste persoon.