Rechtsbijstandverzekering 

Met deze verzekering krijgt u juridische hulp als u betrokken bent of betrokken denkt te raken bij een onverwacht (juridisch) conflict. Ook betaalt de rechtsbijstandsverzekeraar eventueel bijkomende kosten, zoals proceskosten en de kosten van externe deskundigen.

U heeft altijd een basisdekking die u kunt aanvullen met een van de modules:

 • Module Consumeren en wonen
  Met deze module krijgt u juridische hulp bij conflicten in en rond uw huis. Denk aan een slecht uitgevoerde verbouwing, geluidsoverlast of een geschil met de buren. En ook voor zaken rond aankopen die niet zijn geleverd of die zijn beschadigd.
   
 • Module Werk
  Deze module is bedoeld voor hulp bij conflicten met een werkgever. Bijvoorbeeld bij een faillissement, reorganisatie of ontslag.
   
 • Module Belasting en vermogen
  Heeft u juridische hulp nodig bij conflicten met de Belastingdienst? Of bij conflicten over vermogensbeheer, uw aandelen of een erfenis? Met deze module bent u daarvoor verzekerd. Snelheid en effectiviteit

We reageren snel en effectief in het geval van een schade en doen ons uiterste best om het juiste resultaat voor uw bedrijf te bewerkstelligen.


Ervaring en expertise

Met onze diepgaande productkennis zoeken we altijd naar de meest slimme oplossing voor uw situatie.


Een klantgerichte benadering

We plaatsen u in het middelpunt van ons werk en ontwikkelen voorstellen proposities die eerlijk, relevant en nuttig zijn.


Langdurige relaties

Wij richten ons op de lange termijn en streven ernaar om langdurige relaties met onze klanten aan te gaan.


Uitgebreid productaanbod

Wij zijn een intermediair voor al uw verzekerings vereisten, waardoor u snel en gemakkelijk een verzekering kunt afsluiten.


Gemakkelijke toegang

Onze communicatielijnen zijn kort: u handelt rechtstreeks met de juiste persoon.