Motorverzekering 

Motorrijders zijn kwetsbaar op de weg. Daarom is het verstandig dat u zich als motorrijder goed verzekerd.

WA-verzekering?

Deze verzekering voldoet aan de eisen van de Wet aansprakelijkheids­verzekering motorrijtuigen (WAM). Is er schade ontstaan met of door uw motorvoertuig aan iemand anders, of aan de spullen van iemand anders? En bent u volgens de wet aansprakelijk voor die schade? Dan heeft u daarvoor deze Aansprakelijkheids­verzekering. 

WA + Beperkt Casco-verzekering?

Met deze verzekering betalen verzekeraars in een aantal situaties ook voor schade aan uw eigen motor. Bijvoorbeeld schade door storm, hagel, brand, diefstal, overstroming of een aanrijding met een loslopend dier. 

WA+ Volledig Casco verzekering

Deze verzekering is de meest uitgebreide verzekering voor uw motor. Verzekeraars betalen voor dezelfde schade als bij WA + Beperkt Casco . Daarnaast betalen verzekeraars voor schade door vandalisme of eigen schuld, bijvoorbeeld bij een botsing of van de weg raken. U kunt dus een vergelijkbare motor kopen als uw motor total loss raakt.


Welke dekkingen zijn er nog meer?

Ongevallenverzekering voor opzittenden
Bij deze verzekering betalen verzekeraars een vast bedrag als de bestuurder of een van de passagiers van uw motor blijvend invalide wordt of overlijdt door een ongeluk in het verkeer.

Schadeverzekering voor opzittenden
Raakt de bestuurder van uw motor betrokken bij een ongeval? Of hebben de passagiers van uw motor schade? Deze verzekering vergoedt deze schade, ook van de bestuurder. Niet alleen letselschade, maar ook schade aan spullen.

Rechtsbijstandverzekering
Krijgt u te maken met een conflict door uw motor? Bijvoorbeeld met de tegenpartij bij een ongeluk? Dan heeft u met deze verzekering recht op juridische hulp bij dit conflict.
Snelheid en effectiviteit

We reageren snel en effectief in het geval van een schade en doen ons uiterste best om het juiste resultaat voor uw bedrijf te bewerkstelligen.


Ervaring en expertise

Met onze diepgaande productkennis zoeken we altijd naar de meest slimme oplossing voor uw situatie.


Een klantgerichte benadering

We plaatsen u in het middelpunt van ons werk en ontwikkelen voorstellen proposities die eerlijk, relevant en nuttig zijn.


Langdurige relaties

Wij richten ons op de lange termijn en streven ernaar om langdurige relaties met onze klanten aan te gaan.


Uitgebreid productaanbod

Wij zijn een intermediair voor al uw verzekerings vereisten, waardoor u snel en gemakkelijk een verzekering kunt afsluiten.


Gemakkelijke toegang

Onze communicatielijnen zijn kort: u handelt rechtstreeks met de juiste persoon.