Logistieke aansprakelijkheid

De logistieke markt staat momenteel voor grote uitdagingen. Logistieke dienstverleners staan onder druk om meer waarde toe te voegen aan hun diensten en worden one-stop-shops. Bedrijven worden blootgesteld aan een breed scala van wettelijke en contractuele aansprakelijkheidsrisico's, vaak met verschillende jurisdicties. Logistieke dienstverleners zijn misschien niet altijd op de hoogte van de omvang van hun verplichtingen bij het accepteren van een opdracht. Het is daarom belangrijker dan ooit om de contract taal en de details van de dekking goed in de gaten te houden. 

Ons service aanbod 

Op basis van onze kennis en ervaring hebben wij goed zicht op de risico's waarmee onze klanten worden geconfronteerd en weten wij hoe zij deze risico's kunnen beheren. 

Uw partner voor een nieuwe wereld van kansen

Wij begrijpen uw wereld. Wij hebben de noodzakelijke kennis en ervaring, en streven er naar op de lange termijn met u samen te werken om samen een nieuwe wereld van kansen te openen.

Wij bieden

We kunnen een uitgebreid en op maat gemaakt pakket aanbieden die de wettelijke en contractuele aansprakelijkheden afdekt voor één van de volgende risico's: 

 • Verlies van en/of schade aan de goederen. 
 • Errors and omissions.
 • Laad- en losapparatuur.
 • Kosten van juridische verdediging/gerechtelijke kosten. 

 Deze aansprakelijkheidsdekking kan worden uitgebreid met:

 • Aansprakelijkheid voor documenten 
 • Cascodekking voor eigen en geleasede apparatuur 
 • All-Risks dekking voor goederen tijdens transport of opslag 

 Wij bieden deze dekking aan voor een breed scala van klanten, waaronder:

 • Expediteurs
 • Beroepsgoederen vervoerders
 • Logistieke operators
 • Warehouse operators 
 • Andere logistieke dienstverleners die betrokken zijn bij het vervoer, de behandeling en/of opslag van goederen

De Complete Logistieke Aansprakelijkheidspolis

Behalve de reguliere Vervoerdersaansprakelijkheidsverzekering en Expediteurs-/Logistieke aansprakelijkheidsverzekering kunnen wij u tevens een complete Logistieke Aansprakelijkheidspolis bieden. Dit is een aansprakelijkheidsverzekering die speciaal ontwikkeld werd voor logistieke bedrijven, waarbij de aansprakelijkheid van de diverse activiteiten die zij uitoefenen door één polis afgedekt wordt. Het risico dat u bij een calamiteit ‘tussen wal en schip valt’ wordt daarmee weggenomen. Ook de Aansprakelijkheidsverzekeringen voor Bedrijven is meegenomen in de Complete Logistieke Aansprakelijkheidspolis en deze verzekering hoeft dus niet meer afzonderlijk afgesloten te worden.

Waarom zou ik voor een logistieke aansprakelijkheidsverzekering via Estic Insurance B.V. kiezen?

Waarom kiezen voor Estic Insurance B.V. ? Omdat u in de huidige complexe wereld een verzekering nodig heeft die precies aan uw eisen voldoet. Bij Estic Insurance B.V. passen we ons beleid aan uw wensen aan. Het resultaat is dat u kunt vertrouwen op een dekking die volkomen betrouwbaar is, ongeacht uw omstandigheden.

Neem contact met ons op

Als u kiest voor Estic Insurance B.V. krijgt u:


Snelheid en effectiviteit

We reageren snel en effectief in het geval van een schade en doen ons uiterste best om het juiste resultaat voor uw bedrijf te bewerkstelligen.


Ervaring en expertise

Met onze diepgaande productkennis zoeken we altijd naar de meest slimme oplossing voor uw situatie.


Een klantgerichte benadering

We plaatsen u in het middelpunt van ons werk en ontwikkelen voorstellen proposities die eerlijk, relevant en nuttig zijn.


Langdurige relaties

Wij richten ons op de lange termijn en streven ernaar om langdurige relaties met onze klanten aan te gaan.


Uitgebreid productaanbod

Wij zijn een intermediair voor al uw verzekerings vereisten, waardoor u snel en gemakkelijk een verzekering kunt afsluiten.


Gemakkelijke toegang

Onze communicatielijnen zijn kort: u handelt rechtstreeks met de juiste persoon.