Ziekteverzuimverzekering

Met een ziekteverzuimverzekering of verzuimverzekering verzekert u zich voor de loondoorbetalingsverplichting van uw zieke medewerkers. U bent namelijk verplicht om uw zieke medewerkers 2 jaar lang (een deel van) het loon door te betalen. 

Wanneer uw medewerkers ziek zijn kunnen de kosten voor uw bedrijf hoog oplopen. Uw medewerker kan zijn werk niet uitvoeren waardoor u mogelijk vervangende medewerkers moet aannemen. Daarnaast zijn er ook regels en plichten voor werkgevers. Het salaris van een zieke werknemer moet bijvoorbeeld twee jaar lang doorbetaald worden. Een CAO kan ervoor zorgen dat de doorbetalingsplicht nog langer duurt. Daarnaast dient u allerlei activiteiten uit te voeren om ziekteverzuim te verminderen. Dit is vastgelegd in de Wet Verbetering Poortwachter. Een ziekteverzuimverzekering kan het financiële risico dat u als bedrijf loopt afdekken.

Neem contact met ons op

Als u kiest voor Estic Insurance B.V. krijgt u:


Snelheid en effectiviteit

We reageren snel en effectief in het geval van een schade en doen ons uiterste best om het juiste resultaat voor uw bedrijf te bewerkstelligen.


Ervaring en expertise

Met onze diepgaande productkennis zoeken we altijd naar de meest slimme oplossing voor uw situatie.


Een klantgerichte benadering

We plaatsen u in het middelpunt van ons werk en ontwikkelen voorstellen proposities die eerlijk, relevant en nuttig zijn.


Langdurige relaties

Wij richten ons op de lange termijn en streven ernaar om langdurige relaties met onze klanten aan te gaan.


Uitgebreid productaanbod

Wij zijn een intermediair voor al uw verzekerings vereisten, waardoor u snel en gemakkelijk een verzekering kunt afsluiten.


Gemakkelijke toegang

Onze communicatielijnen zijn kort: u handelt rechtstreeks met de juiste persoon.